INTELLIGENTA FASTIGHETER..

.

.

D

.
.

. 

Välj ett smart boende..
..med en pnl-lösning..

.

SMART OCH EKONOMISKT

Vill ni ha möjlighet att på ett smart och ekonomiskt sätt, med den senaste tekniken, få en bekväm och trygg bostad? Installationer och tekniska funktioner som är integrerat i driftsäkra digitala system som ni enkelt styr och hanterar med er smartphone? 

Pnl är i Göteborgsområdet en av de ledande aktörer inom KNX, smarta- och intelligenta fastigheter. Vi är helhetsleverantör vilket innebär att vi tar ansvar och hjälper er från idéstadie, genom projektet till driftsättning och slutbesiktning. 

Som kund till Pnl erbjuds ni expertis och den senaste tekniken inom vad många kallar "smart hem",  vi har lång och dokumenterad erfarenhet inom programmering av KNX- system, Crestron, Elko Living system och Control4.

Pnl Installation kan erbjuda er som kund något unikt.
Vi ger er samma pris på en Intelligent installation som en traditionell elinstallation,
oavsett om det är för renovering eller nybyggnation.
Kontakta oss idag för offert och mer information.

 

KONTAKTA OSS IDAG!


Allt mer ser vi att kunder väljer Intelligenta hem, men många är rädda för att det ska bli dyrt. Men blir det dyrare? Är detta något för mig? Vi ska hjälpa er reda ut era frågor. Ett intelligent hus är en bekväm och trygg bostad med smarta funktioner.

Man integrerar fastighetens alla system som belysningsstyrning, värmestyrning, ljud & bild, larm och övervakning för en ökad komfort i din vardag. Detta sparar ni in på er ekonomi och är bättre för vår miljö. Hur gör man detta då?

Det kan bland annat handla om saker som att dina lampor tänds och släcks när du är bortrest, rörelsesensorer som tänder ljuset automatiskt när du kommer hem, du kan tända och släcka ljusen till hela huset samtidigt från en strömbrytare och huset kan försättas i ekonomiläge. Pnl erbjuder expertis och den senaste tekniken inom vad många kallar ett ”smart hem”.

Vi har lång och dokumenterad erfarenhet inom programmering av KNX- system, Crestron, Elko Living system och Control4. Det gör att vi med hjälp av av-installationer även kan integrera bild och ljus i samma system, vilket skapar en enkelhet för er. Vi arbetar även med trådlös teknik där man får en ökad flexibilitet och man minimerar rör och kabeldragning, vilket gör det lättare att flytta funktioner i huset vid eventuella ombyggnationer.

Blir det inte krångligt med dessa system? Nej, det viktigaste för oss är att göra det enkelt och användarvänligt för slutanvändaren.Vill du ha mer information klicka här...

.

D