.

AV-TEKNIK

.

Från stora till små möten i varierande miljöer. Pnl Installation hjälper er att så smidigt som möjligt hålla era presentationer och konferenser.

Med rätt AV-utrustning, vår kompetens och era önskemål kan vi tillsammans skapa system med ljud och bild för såväl kontorsmiljö som hemmamiljö.

Vill ni effektivisera och förenkla era möten och konferenser? Är bild och ljud viktiga element i er föreläsning. Med rätt teknik och vår kunskap är vi med och skapar en kreativ miljö på er arbetsplats.

Exempel på effektiva förbättringar är att automatisera förberedelserna i mötesrum genom att tända belysning, höja/sänka värmen med några grader och fälla ner projektorduken. Genom en knapptryckning kan man t.ex. enkelt spela upp en PowerPoint presentation eller kanske spela upp en dvd. När mötet är slut känner sensorerna av att alla lämnat rummet och stänger automatiskt ner alla delar.
Effektivt, ekonomiskt och tidssparande.

Stor som liten organisation, spelar ingen roll, det finns inga begränsningar på hur ni ska kunna minska era kostnader och öka effektiviteten.

Sköt allt i en byggnad från en instrumentpanel och låt oss hjälpa er skapa framtiden. Vi är med er och planerar hela projektet och levererar en helhetslösning som är anpassad efter erat kontor/byggnad och behov.Vill du ha mer information klicka här...

.

INTELLIGENTA INSTALLATIONER

  AV RUTINERAD PARTNER
Pnl Installaltion - en del av samhällsbygget  Göteborg